Kartal Mesut’u gözüne kestirdi

Kartal Mesut’u gözüne kestirdi

Arsenal menajeri Arsene Wenger’in, “Sözleşme uzatmaması halinde Mesut Özil’i ocak ayında satabiliriz” açıklamasının ardından ayrılık ihtimali güçlenen yıldız oyuncunun mehtemel yeni adresleri arasında Beşiktaş da yer alıyor. Inter ve Manchester United’ın gündeminde olan yıldız oyuncunun ilk tercihi ise Premier Lig...

Türkiye'de birçok kez adı anılan Mesut Özil, İngiliz medyasında gündemden düşmüyor. Geçen yıl Arsenal ile sözleşmesini yenilemeyen yıldız oyuncu ile ilgili haberlerde Beşiktaş’ın adı da geçiyor. Başarılı futbolcunun takımında kalmasını isteyen İngiliz ekibinin Fransız menajeri Arsene Wenger’in, “Her çözümü değerlendirdik. Sözleşme yenilememesi durumunda Mesut’u devre arası satabiliriz” açıklaması ile Ada basınında konuyla ilgili haberler çoğalmaya başladı. Inter ve Fenerbahçe’nin de istediği vurgulanan tecrübeli oyuncunun Premier Lig’de kalmak istemesi nedeniyle kendisi ile yakından ilgilenen Manchester United bir adım önde görünüyor. Ancak Türkiye ve Beşiktaş ihtimali de iddialar arasında yer alıyor.

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın Mesut ile görüştüğü ve devre arasında Türkiye yolunun açılabileceği belirtiliyor. Yıldız oyuncunun menajeri Erkut Söğüt ise konuyla ilgili son açıklamasında, “Mesut, Beşiktaş’ın ilgisinden memnun. Ancak 2-3 yıl daha Premier Lig’de oynamak istiyor. Arsenal ile görüşmelerimiz de pozitif yönde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

KAAN VE JUNINHO GÜNDEMDE

Beşiktaş’ın listesinde yer alan bir diğer oyuncu da Kaan Ayhan... Galatasaray’ın da istediği belirtilen 22 yaşındaki futbolcu için harekete geçen yönetim, ilk olarak menajeri ile görüştü. Siyah-Beyazlılar, sağ bek ve stoperin yanı sıra ön liberoda da görev yapabilen Kaan’ı ikna etmeye çalışıyor. Oyuncunun ‘evet’ demesi halinde kulübü Fortuna Düsseldorf  ile temasa geçileceği ifade ediliyor. Devre arası transferde önemli adımlar atmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’nın başkan Fikret Orman ile buluşmasında adı telaffuz edilen Juninho ile de ilgileniyor.

Recife’de bu sezon A takıma alınan 18 yaşındaki oyuncu, 10 numara ve santrfor pozisyonlarında görev yapabiliyor. Süratli ve zeki bir futbolcu olan Juninho’nun yeni Talisca olabileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN