Kartal'da hafriyat kamyonunun altında kalan küçük çocuk şans eseri kurtuldu

Kartal'da hafriyat kamyonunun altında kalan küçük çocuk şans eseri kurtuldu

İstanbul Kartal'da mahallede bisiklet süren 6 yaşındaki bir çocuk hafriyat kamyonunun altında kaldı. Tekerlek ile yer arasına sıkışan küçük çocuk şans eseri hafif yaralanarak kurtuldu.

İstanbul Kartal’daki Esentepe Mahallesi’nde bisiklet süren 6 yaşındaki Yusuf Baykan, yanında hafriyat kamyonunu görünce panik olup yere düştü. Kamyonun altında kaldı.

Çevredekilerin olayı fark edip bağırmaları üzerine, ismi öğrenilemeyen kamyon sürücüsü, aracını durdurdu. Kamyonun dingilinin havada olması sebebiyle tekerlek ile yer arasında sıkışan Baykan, hafif yaralandı.

17-07/01/haf.jpg

Baykan'ın kurtarılması için seferber olan vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar, kamyonun yerinden hareket etmemesi için havadaki dingilin altına taş sıkıştırıp aracın arkasına iş makinesi yasladı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan Baykan, ambulansla hastaneye kaldırılırken, kamyon sürücüsü de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN