Kartepe Kayak Merkezi nerededir ve nasıl gidilir? Kartepe Kayak Merkezi öğrenci ve tam ücretleri 202

Kartepe Kayak Merkezi nerededir ve nasıl gidilir? Kartepe Kayak Merkezi öğrenci ve tam ücretleri 202

Kartepe Kayak Merkezi, vatandaşlarımız tarafından araştırılıyor. En yüksek noktası 1600 metre olan Kartepe Kayak Merkezi, Kocaeli’de bulunuyor. Kayak ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde…

 

Sömestr tatilini değerlendirmek isteyen okuyucularımız Kartepe Kayak Merkezi’ne gitmek istiyor. İstanbul’a yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta bulunan Kartepe Kayak Merkezi yerli yabancı birçok turisti ağırlıyor. Kayak merkezi ile ilgili tüm bilgiler karar.com’da…

KARTEPE KAYAK MERKEZİ

Kartepe Kayak Merkezi, Kocaeli sınırlarındadır. İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü arasında yer almaktadır. Kartepe’de kayak sezonu aralık ayının sonuna doğru başlar. İstanbul’a yaklaşık 1 saat uzaklıkta bulunan Kartepe Kayak Merkezi hafta sonları karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlarımız ile dolmaktadır. En yüksek noktası 1600 metre olan Samanlı Dağları yerli ve yabancı birçok turisti ağırlamaktadır.

Kartepe’de 42 km genişlikte tam tesisatlı kayak merkezi bulunmaktadır. Kayak merkezinde deneyimli kayak öğretmenleri bulunmaktadır. Kartepe için en uygun aylar Aralık, Ocak ve Şubat aylarıdır. Kar kalınlığı diğer aylarda azalmaktadır. Kartepe Kayak Merkezi 4 ana pistten oluşmaktadır. Karlıktepe’ye teleski ile çıkılır. Kartepe’de yol üzerinde günlük kayak ekipmanı kiralama noktası Penguentepe’dir.

NASIL GİDİLİR?

Kartepe; İstanbul’a 1.5, Ankara’ya ise 4 saat uzaklıktadır. Kartepe İstanbul’a 110 km mesafededir. İstanbul TEM Otoyolu’ndan İzmit istikametine doğru giderken İzmit gişelerini geçtikten sonra Maşukiye’ye varacaksınız. Maşukiye’den Kartep’ye doğru ilerlediğinizde 17 km sonra Kartepe’ye geleceksiniz.

 

2020 SKİPASS ÜCRETLERİ

Kartepe Kayak Merkezi'nde 1 günlük limitsiz çıkışlı kayak ücreti hafta içi 120 TL, hafta sonu 150 TL’dir. Sisli Vadi’de 1 saatlik kızak 30 TL, şamrel 40 TL’dir. Kızağınızı kendiniz getirirseniz 20 TL karşılığında pisti 1 saatliğine kullanabilirsiniz. Pistte 6-11 yaş arası çocuklar ebeveyn eşliğinde girilebilir. Zipline ücretleri 30 TL’dir. Öte yandan otopark ücreti ise 10 TL olarak belirlenmiştir.

20-02/01/kartepe-kayak-merkezijpgg.jpg

KAYAK DERS ÜCRETİ

Tek kişilik özel ders fiyatı 285 TL
2 Kişilik Ders Fiyatı (Kişi Başı) 210 TL
3 Kişilik Ders Fiyatı (Kişi Başı) 170 TL
4 Kişilik Ders Fiyatı (Kişi Başı) 150 TL
5 Kişilik Ders Fiyatı (Kişi Başı) 130 TL

,

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN