Kayseri'de bir rezidansta cinnet geçiren genç ne bulduysa balkondan attı

Kayseri'de bir rezidansta cinnet geçiren genç ne bulduysa balkondan attı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesinde eğitim gören 24 yaşındaki Ş.Y., evde bulunan eşyayı balkondan aşağıya attı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Ş.Y. güçlükle ikna edildi.

Olay, Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Umut Caddesi Taslak Sokak’ta bulunan 14 katlı bir rezidansta meydana geldi.Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ş.Y., 14’üncü katın balkonuna çıkarak mutfaktaki eşyayı,televizyonu, sandalyeleri aşağıya fırlatmaya başladı.Yoldan geçenler kaçışırken, eylemine bir süre devam eden Ş.Y. evde eline geçen ne varsa hepsini aşağıya attı.

GÜÇLÜKLE İKNA EDİLDİ

Olayı görenler Ş.Y.’yi ikna etmeye çalışırken, bir yandan da güvenlik güçlerine haber verildi. Balkona bayrak asan Ş.Y. güçlükle ikna edilerek,sağlık kontrolüne götürüldü.

KAYSERİ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN