Kayseri'de ‘ByLock’ kullanan 68 kişi gözaltına alındı

Kayseri'de ‘ByLock’ kullanan 68 kişi gözaltına alındı

Kayseri’de FETÖ üyelerinin kriptolu iletişim programı olan 'Bylock'u kullandıkları belirlenen, esnaf ve çeşitli meslek gruplarından 68 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Suçlar Bürosu talimatı ve mahkeme kararı gereğince, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu sabah 82 şüpheliye gözaltı kararı verildi.

Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ve Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinde görevli olan polislerin de katıldığı operasyonda, örgütün haberleşme programı olan 'Bylock'u kullandıkları belirlenen çeşitli meslek gruplarından 68 kişi, evlerinden gözaltına alındı.

Erkekler elleri plastik kelepçeli, kadınlar ise kelepçesiz olarak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğe sağlık kontrolüne getirildi. Ardından ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Bu arada aynı soruşturma kapsamında 14 kişinin daha arandığı bildirildi.

KAYSERİ/DHA














İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN