İstanbul'da 3 adliyede FETÖ operasyonu: 83 gözaltı kararı | Son dakika

İstanbul'da 3 adliyede FETÖ operasyonu: 83 gözaltı kararı | Son dakika

İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli 83 kişi hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına kararın alınmasının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye gelen çok sayıda polis arama yapıyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli 83 kişi hakkında FETÖ-PDY soruşturması kapsamında gözaltına kararın alınmasının ardından bu sabah saatlerinde 3 adliyede operasyon başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yargı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı, Gaziosmanpaşa ve Büyükçekmece adliyelerinde çalışan 87 kişi hakkında gözaltı kararı verildiği ve bu adliyelere operasyon düzenlendiği bildirildi.

CEZAEVLERİNDE 75 İNFAZ KORUMA MEMURU HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Yine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca yürütülen FETÖ'nün cezaevi yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında da Silivri, Metris ve Bakırköy cezaevleriyle Anadolu ve Bakırköy Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüklerinde çalışan 75 infaz koruma memuru ve bazı çalışanlar hakkında gözaltı kararı alındı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN