Kazakistan deplasmanda Letonya'yı 1-0 yendi

Kazakistan deplasmanda Letonya'yı 1-0 yendi

EURO 2016 Elemeleri A Grubu son maç gününde Kazakistan, Letonya'yı 1-0 yendi ve Euro 2016'ya direk gitmemize yardımcı oldu.

EURO 2016 Elemeleri A Grubu son maç gününde Letonya ile Kazakistan karşı karşıya geldi. Riga'daki Skonto Stadı'nda oynanan mücadeleyi Kazakistan 1-0'lık skorla kazandı.

Kazakistan, maçın ilk yarısında daha iyi oynayıp pozisyonlar bulan taraf olmasına karşın golü bulamayınca ilk yarı golsüz geçildi. İkinci yarıya da oldukça etkili başlayan Kazakistan, 65. dakikada Islambek Kuat'ın attığı golle maçı kazandı.

Kazakistan bu skorla, uluslararası arenada ilk resmi galibiyetini aldı, puanını 6'ya yükseltti ve Millilerimiz'e de en iyi üçüncülük yolunu açtı. İzlanda ise 5 puanda kaldı ve grubu sonuncu noktaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN