Kenan Sofuoğlu 'emirerlerini' paylaştı sonra sildi

Kenan Sofuoğlu 'emirerlerini' paylaştı sonra sildi

Danışmanlarını hazır olda bekleten ve bunu da sosyal medya hesabından "Emirerlerim" notuyla paylaşan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Bu tartışmayla ilgili Sofuoğlu açıklama yaptı: “Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşımdı."

Motor sporlarında dünya şampiyonlukları bulunan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı 'emirerlerim' paylaşımıyla tepki çekti. Sofuoğlu, gelen tepkiler üzerine de paylaşımını anında sildi.

KISA SÜREDE SİLDİ

Kenan Sofuoğlu Instagram hesabının hikaye bölümünden karşısında el pençe divan duran iki kişinin fotoğrafını "Emirerlerim" notuyla paylaştı. Gelen yorumlar üzerine paylaşımının tartışma konusu olacağını anlayan Sofuoğlu kısa süre sonra paylaşımını kaldırdı.

18-12/27/kenan-sofuoglu2jpgx8mgj7nm.jpg

SOFUOĞU'NDAN AÇIKLAMA

18-12/27/screenshot_1-1545918173.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN