Kim Kardashian kızına verdiği isimle şaşırttı

Kim Kardashian kızına verdiği isimle şaşırttı

Geçtiğimiz hafta taşıyıcı anne aracılığıyla üçüncü bebeklerine kavuşan Kim Kardashian ve Kanye West, şimdi de kızları için buldukları isimle gündem yarattı.

Kardashian ve West ailelerine yeni katılan kız bebeği Chicago ismini koydu. Ünlü çiftin bu ismi tercih etmesinin nedeni Kanye West'in ABD'nin Chicago kentinde büyümesi. Çift, bu isim tercihiyle Kanye West'in, annesi Donda'ya da bir saygı gösterisinde bulunuyor. Çünkü, Donda West, genç yaşta kocasından boşandıktan sonra oğlu Kanye'yi Chicago kentinde büyütmüştü.

Kardashian- West ailesinin yeni üyesi Chicago'nun kısaca Chi (şay diye okunuyor) diye çağrılacağı da belirtildi. Kızı North'a hamileyken sağlık sorunları yaşayan ve doğurganlığı tehlikeye giren Kim Kardashian, bütün uyarılara rağmen oğlu Saint'i kendisi dünyaya getirdi. Ancak çift, 15 Ocak'ta doğan kızları Chicago için bir taşıyıcı anne ile anlaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN