Kiralık Aşk dizisine sürpriz isim - Seçkin Özdemir kimdir?

Kiralık Aşk dizisine sürpriz isim - Seçkin Özdemir kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Barış Arduç ile Elçin Sangu’nun başrolü paylaştığı sevilen dizi ‘Kiralık Aşk’ın yeni sezon kadrosuna, Seçkin Özdemir de dahil oldu. Peki genç oyuncu Seçkin Özdemir kimdir?

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun paylaştığı 'Kiralık Aşk' dizisinin oyuncu kadrosuna Seçkin Özdemir de dahil oldu. Milyonlarca hayranı bulunan dizi 2. sezona büyük bür sürprizle hazırlanıyor.

YENİ SEZONA SÜRPRİZ İSİM

‘Kiralık Aşk’ın yeni sezon kadrosuna, son olarak 'Acı Aşk' dizisinin Bulut'u olarak izleyici karşısına çıkan Seçkin Özdemir de dahil oldu. 34 yaşındaki oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile diziye katıldığını sevenlerine duyurdu.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim? Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba? Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlayan oyuncu, Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Ardından “Müjdat Gezen Sanat Merkezi – MSM” de tiyatro eğitimi aldı. 2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. Antalya, İstanbul ve Bodrum’un birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi. 2004 senesinde İstanbul “My Radio”da 5 ay boyunca drive time’da interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında “Number 1”a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı.

16-08/14/boyuyasikilosunenedir_seckin-ozdemir-kimdir-boyu-yasi-kilosu-goz-rengi-nedir.jpg

2005 senesinde Foster’s sponsorluğunda yaptığı “Faraş” isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiye’nin en büyük gençlik klubü “Gnctrkcll’’ Seçkin Özdemir’le çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fm’de yönetmen Önder Kızılkan’la birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda “Play” isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcll’nin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı. Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, CocaCola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN