Kırgızistan'dan 'Reina saldırganı' açıklaması: Türk birimleriyle irtibat halindeyiz

Kırgızistan'dan 'Reina saldırganı' açıklaması: Türk birimleriyle irtibat halindeyiz

Kırgızistan güvenlik servisi, Reina saldırısıyla ilişkili olarak Türk yetkililerle irtibat halinde olduğunu açıkladı. Reuters, Kırgızistan güvenlik servisinin, saldırganın Kırgız vatandaşı olduğuna dair haberleri doğrulamaya çalıştığını bildirdi.

Sputnik Türkiye'nin haberine göre Kırgızistan Ulusal Güvenlik Komitesi Basın Sözcüsü Rahat Süleymanov, Kırgız istihbarat servisinin, başta sosyal medya olmak üzere basında yer alan haberlerin yanı sıra failin pasaportunun fotoğraf ve bilgilerinin incelenmesi ve gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesi için Türk güvenlik güçleri ile sürekli irtibat halinde olduklarını söyledi. Süleymanov, sosyal medyada yer alan pasaport fotokopisinin incelemeye aldıklarını da belirtti. 

Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı dün, Ortaköy'deki terör saldırısını düzenleyen saldırganın Kırgız vatandaşı olabileceği yönündeki haberlerin araştırıldığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN