Basın Müdürü Sekman’a son görev

Basın Müdürü Sekman’a son görev

Geçirdiği ameliyatta hayatını kaybeden Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sekman, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Kırıkkale’nin ilk özel radyosunun kurucusu ve Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü (47) hastalığı sebebiyle girdiği ameliyatta hayatını kaybetti. Sekman için belediye önünde veda töreni ve Merkez Nur Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yakın çalıştığı mesai arkadaşını kaybetmenin kendisini derinden etkilediğini ifade etti. Tören sonrası Sekman, Yenimahalle Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.Cenaze törenine Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kırıkkale AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur da katıldı.

KIRIKKALE/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN