CHP İl Başkanı Yılmaz Zenginden sert tepki

CHP İl  Başkanı Yılmaz Zenginden sert tepki

Özel bir televizyon kanalında Mustafa Kemal Atatürk ve manevi kızı hakkında yapılan açıklamalara CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin tepki gösterdi

Atatürk’ün manevi kızı Atıf İnan ile ilgili yapılan açıklamalar karşısında kimsenin sessiz kalmayacağını ifade eden Zengin, “Uydurulan birçok şey Atatürk’e mal edilmeye çalışılıyor. Allah bu vicdansızlığı affetmez. ”dedi.Tarihçilerin gerekli incelemeleri de yaptığını ifade eden İl Başkanı Zengin, “Gerekli bütün araştırmalar yapılacak ve kamuoyu aydınlatılacak bu iddiaları ortaya atanlarda hukuk önünde hesap verecektir. Bizler tarihi yeniden öğrenecek değiliz. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu hakkında böyle mesnetsiz iddialar yanlış ve saptırma amacı gütmektedir.”diye konuştu.

KIRŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN