Kolombiyalı yıldız beğendi, Fenerbahçe taraftarı heyecanlandı

Kolombiyalı yıldız beğendi, Fenerbahçe taraftarı heyecanlandı

Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Quintero'nun sosyal medyadaki beğenileri Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı. Sarı-Lacivertli takımın gündeminde olan Quintero Twitter hesabından Fenerbahçeli taraftarların paylaşımlarını beğenmeye başladı.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Portolu Juan Fernando Quintero'nun Twitter üzerinden Fenerbahçeli taraftarların gönderilerini beğenmesi heyecan yarattı. Kolombiyalı orta saha oyuncusunun bu hareketi 'Fenerbahçe'ye transfer mi olacak?' sorusunu akıllara getirdi...

TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın ayrılmasından sonra o bölgeye yabancı bir futbolcunun transferi konuşuluyor. Bu bölge için bir kaç isim gündeme gelse de öne çıkan Portolu Juan Fernando Quintero oldu.

RENNES'E KİRALANMIŞTI

Sporcope'ta yer alan habere göre; bonservisi Porto'da olan ve geçen sezonu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'te kiralık olarak geçiren Juan Fernando Quintero, Twitter'daki hesabına gelen Fenerbahçe paylaşımlarını beğenmeye başladı.

16-07/29/juan-fernando-quintero-1.jpg

10 MİLYON EURO'YA TRANSFER OLMUŞTU

Porto'nun 2013 yılında 10 milyon euro karşığılında Pescara'dan transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu o dönem geleceğin büyük yıldızları arasında gösteriliyordu. 10 numara pozisyonunda oynayan yetenekli futbolcunun Porto ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN