Kör olmaktan son anda kurtuldu!

Kör olmaktan
son anda kurtuldu!

Londra’da yaşayan 28 yaşındaki Naill Dumigan lenslerini çıkarmadan uyuyakaldı. Şiddetli göz ağrısıyla ertesi sabah uyanan Dumigan, kör olmaktan son anda kurtuldu.

İngiltere'de öğretmenlik yapan 28 yaşındaki Naill Dumigan kullandığı lensleriyle uyuyakalınca ertesi sabah şiddetli göz ağrısıyla uyandı. Daily Mail'in haberine göre, sağ gözünde yanık lekesi fark edince hastaneye giden Dumigan, ameliyat olarak kör olmaktan son anda kurtuldu. 

15-08/31/ekran-resmi-2015-08-31-131242.png

Lensleriyle uyuyakalan Naill Dumigan, kör olmaktan son anda kurtuldu.

Sağ gözünde ülser oluştu

Göz hastanesinde tedavi altına alınan Dumigan'in sağ gözünde oluşan ülser özel bir ameliyatla temizlendi. Lensleriyle uyuyakalmanın bu kadar tehlikeli olabileceğini tahmin etmeyen Dumigan "18 yaşından beri lens kullanıyorum. Sadece bir gece gözümde unutarak uyuyakaldım. Bu kadar tehlikeli olacağını tahmin edemedim" dedi.

15-08/31/ekran-resmi-2015-08-31-131231.png

Naill Dumigan'in sağ gözünde oluşan ülser özel ameliyatla temizlendi.

Gözlerini çizdirdi

Yaşadığı sıkıntılı dönemden sonra gözlerini çizdirmeye karar veren Dumigan "Lens kullanan herkes çok dikkatli olmalı. Ameliyat olmasaydım kör olabilirdim" diye konuştu. 

15-08/31/ekran-resmi-2015-08-31-131303.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN