Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kahvehaneye silahlı saldırı: 6 gözaltı

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde kahvehaneye silahlı saldırı: 6 gözaltı

Küçükçekmece Tavuskuşu Caddesi'ndeki bir kahvehaneye gece düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaralandı, hastaneye kaldırılan 2 kişi ise hayatını kaybetti. Olayın ardından silahlı saldırıya ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

Kahvehaneye silahlı saldırı: 6 gözaltı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde gece bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması amacıyla bazı adreslere baskın düzenledi. Polis ekiplerinin operasyonunda, 6 kişi yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan şüphelilerin sorgulaması sürüyor.

Küçükçekmece Tavuskuşu Caddesi'ndeki bir kahvehaneye gece düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılan 2 kişi hayatını kaybetmişti.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN