Kudüs'te kamyonlu saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var | Son dakika

Kudüs'te kamyonlu saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var | Son dakika

İsrail medyasından son dakika haberi geldi... Kudüs şehrinin tarihi kısmında, bir kişinin, kamyonu yayaların üzerine sürdüğünü duyurdu. Haaretz, terör saldırısı olarak anılan olayda, en az 4 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı duyurdu.

Kudüs'te kamyonlu saldırı gerçekleşti. İsrail medyası  bir kişinin, kamyonu yayaların üzerine sürdüğünü duyurdu. Terör saldırısı olarak duyurulan olayda en az 4 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin ise yaralandığı duyuruldu.

İsrail radyosuna konuşan bir polis sözcüsü, olayın terör saldırısını olduğunu söyledi.

Kamyonun şoförünün vurularak öldürüldüğü belirtildi.

İsrail Acil Servisi’ne ait ambulansların olay yerine sevk edildiği bildirildi.

Saldırının, kentin eski şehir bölgesine bakan popüler bir bölgede yaşandığı belirtiliyor.

17-01/08/kudus.jpg

Bölge tüm yönlerden trafiğe kapatıldı.

Birkaç hafta önce Almanya’nın başkenti Berlin’de benzer bir saldırı gerçekleşmişti. Bir kişi TIR’la Noel pazarına dalmış, olayda 12 kişi hayatını kaybetmişti.

Geçen yıl 14 Temmuz’da ise Fransa’nın Nice kentinde bir saldırgan, sahil şeridinde gezinen kalabalığın arasına kamyonla girmişti. Korkunç olayda 84 kişi feci şekilde can vermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN