Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, İstanbul'a geliyor

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, İstanbul'a geliyor

Rock müziğin efsaneleri arasında yer alan Scorpions, 8 yıl aradan sonra 'Love at First Sting' albümlerinin 40. yılı şerefine çıktığı turne kapsamında İstanbul'a geliyor. KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek olan konser, dinleyicilere unutulmaz bi gece yaşatacak.

Türkiye'de son konserini 2016 yılında veren ve rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri olarak değerlendirilen Scorpions, 2024'ün en büyük konserlerinden birini gerçekleştirmek üzere, İstanbul'a geliyor.

'Still Loving You', 'Wind of Change', 'Rock You Like a Hurricane', 'Send Me an Angel', 'Always Somewhere' gibi her biri rock tarihine geçmiş parçaları seslendirecek olan grup, 8 yıl aradan sonra tekrar Türkiye'de dinleyicileriyle bir araya gelecek.

Grup, efsane albümleri ‘Love at First Sting’in 40’ıncı yılı şerefine gerçekleşen turne kapsamında 23 Mayıs 2024 Perşembe gecesi KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak.

Biletler 15 Aralık Cuma saat 12.00'de satışta olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN