İsmail Özkan'ın yepyeni türküsü 'Sabrıma Borçluyum'la yeniden gündemde

İsmail Özkan'ın yepyeni türküsü 'Sabrıma Borçluyum'la yeniden gündemde

Türk halkının tanıdık ve sevilen seslerinden İsmail Özkan, müzik kariyerine farklı bir soluk getiriyor. Ünlü sanatçı, İstanbul'u kasıp kavuran rüzgarına bu kez Ankara'yı da ekleyerek dinleyicilere yeni bir deneyim sunuyor. Özkan'ın Amerika'da New York Times Square'de çekilen 'Sabrıma Borçluyum' adlı klibi, Türk Evi'nin görüntüleriyle birleşerek dikkat çekiyor.

Sözleri Ali Mamaraşlı'ya, müziği ise Özer Şenay'a ait olan "Sabrıma Borçluyum" adlı şarkı, sanatçının sesiyle hayat buluyor ve tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor.

İsmail Özkan'ın "Sabrıma Borçluyum" adlı çalışması, geçmişteki zorlu günlerin ardından umut dolu bir mesaj vererek dinleyicilerini etkisi altına alıyor. Sanatçının bu yeni eseri, müzikseverlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN