Zülfü Livaneli, 1994 seçimlerini hatırlatarak çağrı yaptı

Zülfü Livaneli, 1994 seçimlerini hatırlatarak çağrı yaptı

Zülfü Livaneli, pazar günü yapılacak yerel seçimler için 1994'te kendisinin de aday olduğu seçimleri hatırlatarak, "En fazla oyu almamıza rağmen bizi böldüler" diyerek 'aynı yanlışın tekrarlanmaması' gerektiğine dikkat çekti. Sanatçı bu yüzden İstanbulluları Ekrem İmamoğlu'na oy vermeye çağırdı.

Usta sanatçı Zülfü Livaneli, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere ilişkin yaptığı paylaşımında 1994 seçimlerini hatırlatarak İstanbullulara çağrıda bulundu.

Livaneli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek istedi.

Oy kullanacakların dikkatli olmalarını ve tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmalarını vurgulayan Livaneli, bu önemli sürecin demokratik bir şekilde geçmesi ve halkın iradesinin sağlıklı bir şekilde yansıtılması için herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

'TÜM İSTANBULLULARI EKREM İMAMOĞLU'NA OY VERMEYE DAVET EDİYORUM'

Livaneli, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Değerli dostlar, çok önemli bir seçim dönemindeyiz. Tam otuz yıl önce sağ-sol ayrımı çok keskindi. Bütün ikna ve birleşme çabalarıma karşın seçime üç sol parti girdi. En fazla oyu almamıza rağmen bizi böldüler. Ankara, İstanbul başta olmak üzere pek çok belediye Refah’a geçti. Otuz yıl sonra aynı yanlışın tekrarlanmaması için akl-ı selim sahibi tüm İstanbulluları Pazar günü sandığa gitmeye ve Ekrem İmamoğlu’na oy vermeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN