Organik ürünlere ilgi

Organik ürünlere ilgi

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde her hafta kurulan ilçe pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı Halil Başer pazara olan ilgiden ve tamamen organik ürünlerin satılmasından oldukça memnun olduğunu söyledi

Vatandaşların köyde yetiştirdiği ürünleri sabah erkenden toplayarak pazara getirdiğini söyleyen Belediye Bakanı Halil Başer, ’’Kurulan pazardan hem üretici hem de tüketici memnun. Esnafımız köyünde kendi tarlasında hiçbir tarımsal ilaç kullanmadan yetiştirdiği ürünleri satıyor. Arada bir aracı olmadığı için de ürünlerini uygun ve değerinde veriyor’’ dedi.Çevre köylerden vatandaşların açık ilçe pazarına ilgisinden memnun olduklarını dile getiren esnaflar yaptıkları açıklamada, ’’Köyden getirdiğimiz organik ürünleri pazarımızda satışa sunuyoruz. Ürünleri kendimiz yetiştiriyoruz ve tamamen organik, ilaç ve gübre kullanmıyoruz. Şu anda satışlarımız iyi, memnunuz. Buradaki ürünlerimizi, aynı zamanda marketlerdeki ürünlere oranla çok daha düşük fiyatlarla satıyoruz tüm çevre yöre halkımızı pazarımıza bekleriz" dediler. (YD-EFE)

KÜTAHYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN