KYK burs sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu | 2018 KYK burs başvuru sonuçları...

KYK burs sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu | 2018 KYK burs başvuru sonuçları...

KYK burs başvuru sonuçları binlerce öğrenci tarafından bekleniyor. 15-21 Ekim tarihleri arasında başvurusu yapılan 2018 KYK burs sonuçları açıklanma tarihi belli oldu. Öğrencilerin maddi durumlarına destek olacak KYK bursu ile ilgili son dakika haberlerini yazımızdan takip edebilirsiniz.

2018 KYK burs başvuru sonuçları için nefesler tutuldu. Başvuru yapan binlerce öğrenci KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyor. KYK burs sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu.Üniversitede okuyan dar gelirli ailelerin çocuklarına verilen KYK bursları için geri sayım başladı. İşte KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanması için ipucu veren tarih...

KYK BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

15-21 Ekim tarihleri arasında yapılan burs başvurularında sonuçların açıklanmasına kısa bir süre kaldı. KYK burs başvuru sonuçlarının 23 gün içerisinde açıklandığı düşünülürse, bu yılki KYK burs başvuru sonuçlarının 12 ya da 13 Kasım tarihinde öğrencilerin erişimine açılacağı tahmin ediliyor.

18-10/31/2018-kyk-burs-basvuru-sonuclari.jpg

KİMLER ÖĞRENİM KREDİSİ ALABİLİR?

Ön lisans öğrencileri,

Lisans öğrencileri,

İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okullara dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere (intibak sınıfında öğrenim kredisi verilmez),

Yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, öğrenim kredisinden yararlanabilirler.

18-10/31/kyk-burs-basvurulari.jpg

KYK BURS - KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Kredi ve Yurtlar Kurumu tafaından açıklanacak olan KYK burs başvuruları için heyecan devam ediyor. KYK burs başvrularının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. 2018-2019 Eğitim Öğretim döneminde KYK burs başvurusunda bulunan öğrenciler, KYK burs başvuru sonuçları açıklandığında https://sonuc.kyk.gov.tr/ adresi üzerinden sonuçları sorgulayabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN