Lionel Carole, Sevilla için sağlık kontrolünden geçti

Lionel Carole, Sevilla için sağlık kontrolünden geçti

İspanyol takımı Sevilla, Galatasaray'ın Fransız sol beki Lionel Carole'ü sağlık kontrolünden geçirdi. Sevilla en son Fenerbahçe'den Kjaer'i transfer etmişti.

İspanyol takımı Sevilla, Türkiye'den bir transferi daha bitirmek üzere. Fenerbahçe'den Danimarkalı stoper Simon Kjaer'i daha önce kadrosuna katan Sevilla, bu kez Galatasaray'ın Fransız sol beki Lionel Carole'ü transfer ediyor.

17-08/31/632x314-carole-ve-cavanda-ayriliyor-1504110633247.jpg

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre Sevilla, Carole'ü satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralamak için sarı-kırmızılılarla prensip anlaşmasına vardı. Fransız futbolcu, Endülüs ekibi için sağlık kontrollerinden geçti. NTV Spor'da yer alan habere göreyse Carole'ün satın alma opsiyonu 4 milyon Euro olacak.

66 MAÇTA 1 GOL

Daha önce Nantes, Benfica, Sedan ve Troyes'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, 2015 yazında 1,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu. Fransız sol bek, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 66 maçta 1 gol atarken 4 de asist yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN