Lionel Messi kariyer rekorunu kırdı

Lionel Messi kariyer rekorunu kırdı

Barcelona, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiltere'de 1-1 berabere kaldıkları maçın rövanşında Chelsea'yi ağırlıyor. Barcelona tribünlerinde maç öncesinde "Tanrı Kral'ı korusun" ifadeleri ve Messi'nin fotorğafı bulunan bir koreografiyle görsel şova imza attı. Messi de maçın henüz başında kariyer rekorunu kırdı.

Barcelona-Chelsea maçına Lionel Messi damgası! Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki son maçta Barcelona, 1-1'in rövanşında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea'yi konuk ediyor. Katalan devi maçın henüz başında tur için yeterli olan skoru rahatlıkla bulurken maça Barcelona tribünlerinin koreografisi ve Messi'nin rekoru damga vurdu!

18-03/14/1876647_e56657918427f63eb8ba65ceef510379.jpg

Maçın henüz 2. dakikasına girilmişti ki Messi sahneye çıktı. Chelsea ağlarını havalandıran yıldız futboclu, kariyerinin en erken golüne imza attı! Messi'nin gol attığı anlarda kronometreler 125 saniyeyi gösteriyordu!

TRİBÜNLERDE ÖZGÜRLÜK PANKARTI!

Öte yandan Barcelona tribünlerinde yer alan diğer bir pankart da dikkatleri çekti. İspanya hükümetinin yasa dışı ilan ettiği ve birçok Katalan politikacının gözaltına alındığı Katalunya Bağımsızlık Referandumu'na gönderme yapan Barcelonalı taraftarlar, "Özgürlük" yazan bir pankartın yanında Katalunya'da sıkça kullanılan sarı kurdele imgesinin bulunduğu ve altında "Bu sadece özgürlükle alakalı" yazan bir pankart daha açtılar.

Kariyerini Manchester City'de sürdüren ve birçok rekora imza atan Barcelona'nın eski teknik dierktörü Pep Guardiola da İngiltere'de sarı kurdele taktığı için İngiltere Futbol Federasyonu tarafından iki kez cezalandırılmıştı. Katalan Menajer, cezalara karşın kurdelesini takmaya devam ediyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN