Madonna, Mevlana için Türkiye'ye gelecek

Madonna, Mevlana için Türkiye'ye gelecek

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, fotoğrafçı arkadaşı Mert Alaş ile mayıs ayı sonunda Mevlana'nın Konya'daki türbesini ziyaret edecek.

Mevlana'ya olan yakın ilgisiyle bilinen Madonna, mayıs ayında yakın arkadaşı fotoğrafçı Mert Alaş'la beraber Türkiye'ye gelecek. ABD'li şarkıcı, Mevlana Celaleddin Rumi'nin Konya'ya gelişinin 789'uncu yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılacak.

Daha önce  Mevlana'nın şiirlerini seslendiren, 'Like A Prayer' şarkısının klibinde semazenlere yer veren  Madonna, Konya'daki Mevlana Türbesi'ne ziyaret edecek. 2 günlük Konya ziyaretinin ardından Mert Alaş'la birlikte Bodrum'a geçecek olan ünlü popçu, burada denizin ve güneşin tadını çıkaracak. Kiralayacağı lüks tekneyle Ege'deki koyları gezecek olan Madonna, rotasını daha sonra dünya turnesi kapsamında gideceği İngiltere'ye çevirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN