Maicon bitti demeden...

Maicon bitti demeden...

Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Feghouli ve Maicon ile 2-0’ı da bulan Galatasaray, Yatabare ve Seleznyov’un penaltıdan attığı gollerle 84’te şoka girdi. Penaltıya sabep olan Maicon, 90+1’de sağ çaprazdan nefis füzesiyle Aslan’ı 7’nci haftada 6’ncı galibiyetine taşıdı. Sarı-Kırmızılılar, evindeki 4'üncü maçı da 3 puanla kapattı

Sezona müthiş başlayan ve ilk 6 haftayı 5 galibiyet, bir beraberlik ile geçen Galatasaray, Kardemir Karabükspor engelini de kayıpsız aştı: 3-2. Özellikle ilk yarısı nefes kesen karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Cimbom, 10’uncu dakikada gole yaklaştı. Belhanda’nın sağdan kullandığı kornerde ceza sahasında topla buluşan Feghouli’nin sağ çaprazda şutunda Kerim’e çarpan top kaleci Rybka’nın müdahalesi sonrası yan direkten oyun alanına döndü. 17’de Linnes’in sert ortasında, altıpasta Gomis’ten önce davranan Rybka topu yumruklayarak uzaklaştırdı. Penaltı noktasının gerisinde meşin yuvarlağı önünde bulan Feghouli gelişine vurdu, Cimbom’u öne geçirdi: 1-0. 22’de Belhanda’nın soldan kullandığı kornerde Maicon altıpas çizgisi üzerinden kafayla topu ağlara gönderdi: 2-0. 27’de Belhanda’nın hatalı geri pasında topu önünde bulan Torje, bekletmeden savunmanın arkasına kaçan Yatabare’yi gördü. Muslera ile karşı karşıya kalan Yatabare, topu filelere yolladı: 2-1. 41’de Fernando’nun ceza sahası dışında sert şutunda top az farkla yandan dışarı gitti. İlk yarı Galatasaray’ın 2-1’lik üstünlüğü ile bitti.

GELİŞİNE NEFİS VURDU

İkinci 45 dakikaya etkili başlayan taraf ev sahibi Sarı-Kırmızılı takım oldu. Oyunu domine etmesine ve çok sayıda pozisyon bulmasına karşın farkı artıramayan Cimbom, 82’de Maicon’un Yatabare’yi ceza alanında düşürmesiyle büyük şok yaşadı. Çalınan penaltıyı Seleznyov gole çevirdi ve skora denge geldi: 2-2. Mücadelenin bu skorla biteceği düşünülürken penaltıya sebebiyet veren Maicon 90+1’de bir kez daha sahne aldı. Karabük ceza alanı içinde oluşan karambolde sola açılan topu Belhanda içeri ortaladı. Feghouli’nin arka direğe aşırdığı meşin yuvarlağa gelişine nefis vuran Maicon, Galatasaray’ı ipten aldı: 3-2.

TARAFTAR DİKMEN'İ UNUTMADI 

Galatasaray taraftarı grubu ultrAslan’ın kurucusu Alpaslan Dikmen, trafik kazası sonucu hayatını kaybedişinin 9. yılında Sarı-Kırmızılı futbolseverler tarafından anıldı. Merhum Dikmen için tezahüratlar yapan taraftarlar, Türk Telekom Stadı’nın tribünlerine de çok sayıda pankart astı. Öte yandan, Galatasaray taraftarları tribünleri büyük ölçüde doldurdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN