Igor Tudor: Türkiye Ligi'nde komedi filmlerinde olacak penaltılar çalınıyor

Igor Tudor: Türkiye Ligi'nde komedi filmlerinde olacak penaltılar çalınıyor

Süper Lig'in 7. haftasında Karabükspor'u evinde 90+1'de attığı golle 3-2 mağlup eden Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, 84. dakikada takımı aleyhine çalınan penaltı için, "Türkiye Ligi'nde çok enteresan, komedi filmlerinde olacak şekilde penaltılar olabilir" yorumunu yaptı. Tudor "Hakem komitesinin başındakiler toplantı yaparak bu işi nasıl yürüteceğini konuşmalı" dedi.

Hakemlerle ilgili serzenişinin sadece kendi takımı adına olmadığını ve geçen hafta Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından da yorumladığını hatırlatan Tudor, Merkez Hakem Komitesi'ni toplantı yaparak sorunları çözmeye davet etti.

Igor Tudor'un Karabükspor karşılaşması sonrası beIN SPORTS'a yaptığı açıklamalar şöyle oldu:

"Maçı 2-2'ye getiren tek şey hakem.Türkiye Ligi'nde çok enteresan, komedi filmlerinde olacak şekilde penaltılar olabiliyor. Bugün de onu gördük.

Kimse yanlış anlamasın. Sadece kendi takımım için içinde bulunduğum bir serzeniş değil. Her hafta, her takıma yapılabiliyor. Hakem komitesinin başındakiler beraber toparlanıp, önemli bir toplantı yapıp bu işin nasıl doğru bir şekilde yürütüleceğini konuşmalı."

"İLK YARI 3-4 GOL DAHA BULABİLİRDİK"

"Geçen hafta da söylemiştim hakemler konusunda. İnsanların gözünde kredi kaybediyorsunuz. Halk, 'ne zaman penaltı verilecek' diye düşünmeye başlıyor.

İlk yarı 3-4 gol daha bulabilirdik. Yeteri kadar pozisyona girdik. Futbol olarak alışık olduğumuz bir seviye değildi, bizim seviyemiz değildi oynadığımız futbol."

"TAKIMIN PSİKOLOJİSİ İÇİN ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ"

"İkinci yarıda ufak tefek değişikliklerle daha iyi oynayan bir takım gördük. Ne yazık ki maçı bitirecek golü zamanında bulamadık. Anlamsız bir penaltıyla maç 2-2'ye geldi ama güzel bir golle skoru bulduk.

Bu tarz galibiyetler takımın psikolojisi için çok faydalı oluyor. 90 dakikaya da bakıldığında kazanmayı hak eden; pozisyon ve oyun anlamında çok üstün bir Galatasaray vardı."

İKİNCİ BAŞKAN ÖZYALÇIN: FARKLI KAZANABİLİRDİK

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına konuştu.

İyi oynadıklarını ifade ederek, "Farklı kazanabileceğimiz maç son dakika golüyle 3-2 bitti. Allah'a şükür memnunuz. Taraftarlarımızın coşkusuna, takımımızın son ana kadar gösterdiği mücadeleye teşekkür ediyorum" dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige ara verileceğini anlatan Özyalçın, "Bu maçtan sonra 15 günlük bir ara var. Milli takımımızın İzlanda ve Finlandiya ile maçları var. Bu ara bize yaramıyor. Takımı ters motive ediyor. Ben milli takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Özyalçın ayrıca, ligde güçlü rakiplerle karşılaşacakları bir periyoda da girdiklerini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN