Nereden baksan Aslanlar gibi

Nereden baksan Aslanlar gibi

Kardemir Karabükspor engelini de 3 puanla aşarak 7’nci hafta sonunda 6’ncı zaferine imza atan Galatasaray, 2009-2010’daki başarısını tekrarladı. 18 golle son 8 sezonun en skorer ilk 7 haftasını geride bırakan Sarı-Kırmızılı takım ayrıca, Süper Lig’deki yenilmezlik serisini de 11 maça yükseltti.

Nefes kesen maçta Kardemir Karabükspor’u 90+1’de Maicon’un kaydettiği golle 3-2 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkaran ve 7 haftası geride kalan Süper Lig’de 6’ıncı galibiyetine imza atan Galatasaray, taraftarını mest etmeyi sürdürüyor... Geride kalan süreçte sadece 2 puan kaybeden ve 20092010 sezonundan sonra ilk kez 7’nci haftada 19 puana ulaşan Aslan, deplasmanda Atiker Konyaspor ve Trabzonspor, evinde ise Fenerbahçe ile karşılaşacağı 3 maçlık zorlu sürece moralli girmeyi başardı. Milli aranın ardından önce Konya’ya gidecek, ardından Türk Telekom Stadı’nda Fenerbahçe’yi ağırlayacak Cimbom, bir sonraki hafta da deplasmanda Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Avrupa Ligi’nde Östersunds’a elenerek sezon öncesi endişelendirdiği taraftarını Süper Lig’de mest eden Sarı-Kırmızılı takım, aynı zamanda son 8 sezonun en skorer dönemini yaşıyor. Lig’n ilk 7 haftasında 18 kez rakip ağları sarsan Galatasaray, 2009-2010’daki 21 gollük performansından bu yana en çok 16 gole (2012-2013) ulaşmıştı. Sezona müthiş başlayan Gomis (7) Tolga (5) ve Maicon’a (3) Feghouli (2) ve Belhanda (1) da eşlik edince 2.57’lik gol ortalamasına ulaşan Aslan, ligdeki yenilmezlik serisini de 11 maça (4’ü geçen sezondan) çıkardı. Sahasında 4’ü bu sezon olmak üzere 6 maçlık galibiyet serisine ulaşan Sarı-Kırmızılı ekip, sadece aldığı skorlar ile değil, saha içindeki mücadelesi ile de göz kamaştırıyor. Son düdüğe kadar disiplin içinde mücadele eden ve Karabükspor’u uzatma anlarında Maicon’un kaydettiği golle mağlup eden Galatasaray; Kayserispor (87-Gomis), Sivasspor (83-Gomis Pen.) ve Bursaspor (81-Tolga) karşılaşmalarında da son 10 dakikada ağları sarsmayı başardı.

TUDOR EKSTRA İZİN VERMEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, milli arada takıma iki gün izin verdi. Hırvat hocadan bir gün ekstra izin isteyen Sarı-Kırmızılılar, hedefe ulaşamadı. Milli aradan sonraki zorlu fikstürü (Atiker Konyaspor - D, Fenerbahçe ve Trabzonspor - D) gerekçe gösteren başarılı teknik adam, ekstra izin talebini reddetti.

11 TARAFTARA ADLİ İŞLEM

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, önceki gün oynanan Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında 11 taraftara adli işlem uygulandığını açıkladı. Söz konusu kişilerin görevli memura görevini yaptırmamak için direnme ve hakaret, sahaya yabancı madde atma, hakaret içeren tezahürat, usülsüz bilet temin etme ve sahtecilik, spor alanına yasaklı madde sokma eylemlerinde bulunduğu ve 6222 sayılı ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’a muhalefet ettiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN