Mardin kahraman dedeye ağlıyor

Mardin kahraman dedeye ağlıyor

Mardin’de gece yarısı evlerinde çıkan yangını fark eden İsmail Aykaç, eşi ve torununu kurtardı ancak alevleri arasında kaldı.

Mardin’in Artuklu ilçesinde evlerinde çıkan yangını fark ederek eşini ve torununu uyandırarak uzaklaşmalarını sağlayan 71 yaşındaki İsmail Aykaç, alevlere müdahale için döndüğü evinde yanarak yaşamını yitirdi. Yenikapı mahallesinde İsmail ve eşi Gurbet Aykaç’ın yaşadığı evde önceki gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri fark eden yaşlı adam, evlerinin avlusundaki tahtta uyuyan eşi ve torunu Buse Melek Aykaç’ı uyandırarak, uzaklaşmalarını sağladı. Yangına müdahale için yeniden eve giren Aykaç, yanarak hayatını kaybetti. Dumandan etkilenen Gurbet Aykaç da Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerini müdahalesiyle söndürülürken  ev kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Aykaç ailesi ve komşuları da büyük üzüntü yaşadı. Tedavi gören Gurbet Aykaç’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN