Megan Fox ve Austin Green’in üçüncü çocukları dünyaya geldi

Megan Fox ve Austin Green’in üçüncü çocukları dünyaya geldi

Dünyaca ünlü güzel yıldız Megan Fox ile Austin Green’in üçüncü çocukları dünyaya geldiği öğrenildi.

30 yaşındaki “Ninja Kaplumbağalar” yıldızı, E! News’e göre 4 Ağustos’ta doğum yaptı. Çift, erkek bebeklerine sıra dışı bir isim verdi. Bebeğin adı Journey River Green, yani "Yeşil Irmak Seyahati".

Çiftin üç yaşında Noah ve iki yaşında Bodhi olmak üzere iki çocukları daha var. Megan Fox’un üçüncü kez hamile olduğu haberini bu yılın başında babası Franklin Fox vermişti.

16-08/10/ucuncu-bebek-geldi-8q9l_xoonke5tlvsyeetea.jpg

Fox, “Megan harika bir anne ve üç oğlan çocuk annesi olacağına inanamıyorum. Büyükbaba olmak mükemmel bir deneyim ve bizi birbirimize daha da yaklaştırıyor” paylaşımını yapmıştı.

Megan Fox geçen yıl boşanacaklarını açıklamış ancak daha sonra hamile olduğu öğrenilince bebeğin bir başkasından olabileceği konuşulmuştu. Ancak UsWeekly’ye konuşan çifte yakın bir kaynak, “Tamamen birbirlerine döndüler” yorumunu yaptı.
Kaynak, “Megan geri döndü ve bir daha boşanmadan söz etmedi. Birlikte Malibu’ya taşındılar ve mümkün olduğunca birlikte özel zaman geçirmeye çalışıyorlar” dedi. “Transformers” filmiyle ününü pekiştiren Fox, geçen yıl ağustos ayında beş yıllık eşinden boşanacağını duyurmuştu. Ancak çiftin, nisan ayında üçüncü çocuklarının olacağı haberiyle tekrar bir araya geldikleri öğrenilmişti.

16-08/10/birer-yil-arayla-dogum-yapti-0ioqc4t-tuilergeeqo99g.jpg

Çift, 43 yaşındaki Austin Green, 2004 yılında Fox’un ABC kanalındaki “Hope & Faith” adlı sitcom’unda misafir oyunculuk yaptığında tanıştı. O dönemde Megan Fox 18 yaşındayken, Austin Green 30 yaşındaydı ve Megan Fox eşinden edindiği etkiyi “Sihir gibiydi” sözleriyle açıklamıştı.

2006 yılında nişanlanan çift, 2010 yılında Hawaii adası Maui’de özel bir törenle evlenmişti.

16-08/10/hawaii-dugunu-dljioxi53kopaiqrm_1sng.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN