Mehmet Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? Dizinin ilk bölümünden fotoğraflar geldi

Mehmet Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? Dizinin ilk bölümünden fotoğraflar geldi

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini anlatan yeni bir dizi geliyor. Baş rollerinde Kenan İmirzalioğlu'nun oynadığı Mehmet Bir Cihan Fatihi ne zaman başlayacak en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin de ilk bölümünden fotoğraflar da geldi. Dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak Diriliş dizisiyle aynı gün olmayacağı kesin. Büyük ihtimalle Pazartesi günü de dizi yayına girmez. Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinin Salı ya da Perşembe günü yayınlanması öngörülüyor. Başka bir düzenleme gelmezse efsane dizi yakın zamanda başlayacak. Dizinin tanıtım videoları da şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Herkes Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi oyuncularını ve Kenan İmirzalioğlu'nu konuşuyor.

Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi ne zaman başlayacak herkes bunu konuşuyor. Dizinin yeni tanıtımları geldikçe herkes dizinin ne zaman başlayacağını da sorguluyor. Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi  yayın günü henüz belli olmadı. Diğer kanallardaki dizilerin günleri düşünüldüğü zaman dizinin yayın gününün Salı ya da Perşembe olması bekleniyor. Aynı zamanda reytingleri iyi gitmeyen Gülizar dizisini de Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi  bitirebilir. Kanal D'de daha önce Fatih adlı dizi ile ekranlara gelen İstanbul'un fethini anlatan bir dizi vardı. Ancak Fatih dizisi reyting maduru olmuş ve kısa sürede bitmişti. Şimdi Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisi   akıbeti ne olacak nasıl ilerleyecek merak konusu. Dizinin ilk bölümü de merakla bekleniyor. 

18-02/15/mehmetbircihanfatihi2.jpg

MEHMET BİR CİHAN FATİHİ DİZİSİ 

2018 yılının en iddialı projesi “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinin merakla beklenen ilk teaser’ı yayınlandı. Yapımcılığını O3 Medya, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı “Mehmed Bir Cihan Fatihi” için geri sayım başladı. Yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizinin ilk teaser’ı izleyiciyle buluştu. Tanıtım filminde İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Sultan Mehmed Han, savaş meydanında görülüyor.

18-02/15/mehmetbircihanfatihi3.jpg

Stratejik, askeri ve kişisel dehası ile bir cihan fatihi olan Sultan Mehmed Han’ın 2. Kosova Savaşı görüntüleri kadar, zırhını giydiği sahnedeki sözleri de herkesi etkiledi:

“Ben Mehmed Han... Mehmed’lerin ikincisi. Atam Osmangazi, babam Murad Han. Doğdum. Yaşamaz dediler. Yaşadım. Sultan olamaz dediler. Oldum. O şehri alamaz dediler!”

Adını tarihe altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yolda yaşadıklarını konu alan “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisinde, Kenan İmirzalıoğlu başrolde.

''MEHMED: BİR CİHAN FATİHİ'' DİZİSİNİN KONUSU

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizide Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'un fethine vatan sürecini konu alıyor. Fatih Sultan Mehmet'in hayatını canlandıracağı bir dizi tüm hızıyla hazırlıklara başladı. Fetih 1453 filminin başarısı üzerine O3 Medya güçlü kadrosuyla yaz aylarında yeni diziyi başlatmayı planlıyor. İmirzalıoğlu için 3 yeni proje hazırlanırken en dikkat çekici proje Mehmed Bir Cihan Fatihi olarak açıklandı. Eğer planlamalarda bir değişiklik olmassa Kenan İmirzalıoğlu'nu 2017 - 2018 sezonunda Fatih Sultan Mehmet karakteriyle izleyeceğiz.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrolü, Kenan İmirzalıoğlu üstlenecek. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası bulunuyor. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam yer alacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN