Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın dizisine senaryo bulunamıyor

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın dizisine senaryo bulunamıyor

Ünlü oyuncular Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrolünde yer alması planlanan yeni dizi projesi için senaryo krizi bir türlü aşılamıyor.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın başrolünde yer alacağı ve geçen sezon yayınlanması planlanan dizi projesi, yılan hikayesine döndü.

İkilinin birlikte rol alacağı dizi için birçok senaristle görüşüldü. Ancak 10'a yakın senaryoyu okuyan ekip, senaryoların hiçbirini beğenmedi. Bu yüzden, senaryoya uygun oyuncu kadrosu da bir türlü kurulamadı.

Dizinin en son senaristi Kerem Deren de, sonunda pes etti. Daha önce '20 Dakika', 'Ezel' gibi iddialı dizilerin senaryosuna imza atan Deren, kadrodan çekildiğini açıkladı.

15-09/15/kerem-deren.jpeg

Kerem Deren, bugüne kadar birçok iddialı projeye imza attı.

Ünlü senarist, diziden çekilmesini şu sözlerle duyurdu:

"Murat ve Meryem'in oynayacağı artık Kod Adı ne olduğunu bilmediğim işi biz yazamayacağız. Uzun ve kötü bir süreç geçirdik. Ne yaptıysak olmadı. Hayallerimiz yapımcı yönetmen ve kanalın istekleriyle buluşmadı. Arkadaşlarımın yolu açık olsun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN