Meryem Uzerli'den Oktay Kaynarca açıklaması

Meryem Uzerli'den Oktay Kaynarca açıklaması

Atv'de yayınlanan 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisine transfer olan oyuncu Meryem Uzerli, Oktay Kaynarca hakkında açıklamada bulundu. Uzerli Kaynarca için "Tipim değil" açıklamasında bulundu.

Meryem Uzerli’nin “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisindeki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile Berlin’de buluşup baş başa yemek yediği iddia edildi.

Bu yemek sonrası ismi Oktay Kaynarca ile aşk dedikodularına karışan Uzerli’nin “Aşk var mı?” diye soran bir yakınına “Oktay ile Berlin’de baş başa değildik. Yanımızda Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Ünlüoğlu vardı. Kendimi yeni ilişkiye hazır hissetmiyorum. Ayrıca Oktay benim tipim değil” diye yanıt verdiği öğrenildi. Vatan'da yer alan habere göre, kızı Lara’nın babası Can Ateş ile olaylı bir şekilde ayrılan Meryem Uzerli, Alp Özcan ile 10 aylık ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN