MHP MYK'sı 14 Kasım'da toplanacak

MHP MYK'sı 14 Kasım'da toplanacak

1 Kasım seçimlerinden hezimetle ayrılan MHP, genel merkezin kararıyla 14 Kasım'da Merkez Yönetim Kurulunun toplanacağını duyurdu. Açıklamayı yapan Semih Yalçın il başkanları toplantısının da 15 Kasım'da yapılacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde muhafefet, 1 Kasım seçimlerinde alınan ağır yenilginin ardından hareketlenirken genel merkez de partinin en yetkili organlarından olan Merkez Yönetim Kurulunu ardından da 81 il başkanlarını toplama kararı aldı.

1 Kasım değerlendirilecek

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Kasım'da Merkez Yönetim Kurulunun toplanacağını duyurdu. 75 kişilik MYK, Cumartesi günü saat 14.00'te Genel Merkez'de toplanacak. 15 Kasım'da ise il başkanları toplantısı yapılacak. Her iki toplantıda da 1 Kasım seçimlerinde alınan sonucun nedenlerinin değerlendirilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN