MHP'den bir ittifak çıkışı daha: AK Partili adaylar Cumhur İttifakı'na ihanet ediyor

MHP'den bir ittifak çıkışı daha: AK Partili adaylar Cumhur İttifakı'na ihanet ediyor

MHP lideri Bahçeli'nin, AK Partili milletvekillerine yönelik, "Özellikle AK milletvekili adayları oyuna gelmeyin. Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin" sözlerinin ardından bir çıkış da MHP milletvekili adayı avukat Sermet Atay'dan geldi. Atay, AK Parti adaylarının gittikleri her yerde MHP’ye oy vermeyin çağrısı yaptıklarını söyleyerek, bunu 'Cumhur İttifakı'na ihanet' olarak nitelendirdi.

Gaziantep'in yerel gazetelerinden Telgraf'ı ziyaret eden MHP Gaziantep 2. sıra milletvekili adayı avukat Sermet Atay, 24 Haziran'daki seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

'CUMHUR İTTİFAKI'NA İHANET'

Atay, AK Parti milletvekili Mehmet Erdoğan’ın seçim sahasında MHP aleyhine çalıştığını söyledi ve bu durumun etik olmadığını, Cumhur İttifakı'na ihanet olduğunu dile getirdi.

Bir ittifak sonrası seçime katıldıklarını söyleyen Atay, AK Parti kurmaylarının ne yapmaya çalıştıklarına anlam veremediğini ifade etti. AK Partililerin bu ittifaka zarar verecek söylemlerden uzak durması gerektiğine dikkat çeken Atay, kendilerinin seçim sahasında bir kendilerine bir de Recep Tayyip Erdoğan’a oy istediklerini belirtti.

'KEMİK OYUMUZU GERİ ALACAĞIZ' 

7 Haziran’da hükümet kurma çalışmalarına katılmadıkları için halkın kendilerine tepki gösterdiğini ifade eden Atay, MHP nin asıl oyunun o seçimlerin baz alınarak hesaplanması gerektiğini söyledi.

"Kemik oyumuz 7 Haziran’da aldığımız 170.000 oy" diyen Atay, kendilerinden giden emanet oyları yeniden alacaklarını söyledi. 

"FİTNEYE DÜŞMEYİN"

Öte yandan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri'deki etkinliğinde “Özellikle AK milletvekili adayları oyuna gelmeyin. Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. İttifakımız AKP ve MHP’dir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle bilin” açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN