MHP'den İYİ Parti iddiasına cevap: Abidik, gubidik işlerinden sonra göreceğiz

MHP'den İYİ Parti iddiasına cevap: Abidik, gubidik işlerinden sonra göreceğiz

Kulislerde konuşulan 5 MHP'linin İYİ Parti'ye geçeceği iddialarına, MHP Grup Başkanvekili Akçay'dan cevap geldi. Akçay, "Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. 

Akçay, "15 değil, 16 milletvekili geçti. Bundan aylar önce bir tanesi gönderildi. Genel sekreter yapıldı. Esir pazarında pazarlanır gibi gönderildiler. Hani ilkeli ittifak. İkinci Güneş Motel vakasıdır. Adına şer ittifakı dediğimiz ittifakın bir başka versiyonudur. Merdiven altı siyasetle uğraşmayın. Bizim için sürpriz olmadı. Aylar önce grup kurmak için abidik gubidik işlere girmeyeceğiz diyenler bu işlere girdi. Milli iradeyi siyaset pazarı kurarcasına pazrlayan bir hale girmişlerdir. Aslında CHP 24 Haziran için kendi helvasını karıyor.

"ABİDİK GUBİDİK İŞLERİNDEN SONRA..."

İlk  defa dillendirildi. Bizim bildiğimiz, duyduğumuz bir konu. Bugün itibarı ile herhangi bir durum söz konusu değil. Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz. Söz konusu olmayacağını düşünüyoruz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN