Kylie Jenner 18 yaşına girer girmez evlendi mi?

Kylie Jenner 18 yaşına girer girmez evlendi mi?

Amerikalı rapçi Tyga evlilik teklif etmiş, Kardashian’ların en küçük üyesi Kylie Jenner’da evet demiş olabilir. 17 yaşındaki Jenner’ın 25 yaşındaki Tyga ile evlendiğine dair söylentiler var.

Kylie Jenner'ın Tyga ile evlendiğine dair söylentiler, genç yıldızın yüzük parmağında, evlilik yüzüğü ile çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşmasının ardından hızla yayıldı. Magazin yıldızı, Pazartesi günü hesabından iki fotoğraf paylaştı ve bu fotoğraflar tamamen Jenner’ın sol parmağına odaklanmıştı.

15-07/28/adsiz.png

Fotoğrafta Jenner’ın yüzük parmağında iki yüzük görünüyor. Biri, Mayıs ayında yapılan gizli nişana ait olduğu düşünülen yüzük. İkinci yüzük ise, Kim Kardashian‘ın küçük kardeşi Kylie’nin Ağustos ayında 18 yaşına basar basmaz evleneceği spekülasyonlarını doğrular nitelikte elmas kaplama…

15-07/28/kard.pngKylie, sonradan kadın olan babasının

‘I Am Cait’ prömiyerinde bu evliliğin sinyallerini vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN