Milli Takım kadrosuna Oğuzhan Özyakup'un yerine Tolga Ciğerci alındı

Milli Takım kadrosuna Oğuzhan Özyakup'un yerine Tolga Ciğerci alındı

Rusya ve Hırvatistan ile hazırlık maçlarında karşılaşacak olan A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Oğuzhan Özyakup kadrodan çıkarıldı ve yerine Galatasaraylı Tolga Ciğerci dahil edildi.

A Milli Takım'ın Rusya ile yapacağı maçın aday kadrosuna çağrılan Oğuzhan Özyakup'un sakatlanmasının ardından kadroda Galatasaray'dan Tolga Ciğerci çağrıldı.

OĞUZHAN SAKATLIĞI NEDENİYLE KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş A.Ş. ile Atiker Konyaspor arasındaki Spor Toto Süper Lig maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı oyuna devam edemeyen Oğuzhan Özyakup, A Milli Takım teknik heyeti ve sağlık ekibinin yaptığı değerlendirmenin ardından aday kadrodan çıkarıldı.

Oğuzhan’ın yerine, A Milli Takım’da oynama prosedürleri tamamlanmak üzere olan Galatasaray A.Ş. futbolcusu Tolga Ciğerci, A Millilerin Belek’teki kampına davet edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN