Milli Takım'ın kadrosu açıklandı: Arda, Gökhan, Caner, Selçuk ve Burak yok!

Milli Takım'ın kadrosu açıklandı: Arda, Gökhan, Caner, Selçuk ve Burak yok!

Milli Takım'ın Rusya ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadrosu açıklandı. Kadroda, Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Caner Erkin'in yer almaması dikkat çekti.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Rusya ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadrosuna önemli oyuncular dahil edilmedi. Kadroda Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Hakan Balta gibi isimlerin olmaması dikkat çekti. Terim Galatasaray’dan sadece Serdar Aziz’i çağırdı. Ahmet Oğuz, Cengiz Ünder, Enes Ünal ve İrfan Can Kahveci gibi genç isimlerin varlığı da dikkat çekti. 

HIRVATİSTAN MAÇI RESMİ MAÇ

Türkiye ve Rusya 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü Antalya Stadyumu’nda saat 21.15’te karşı karşıya gelecekler. Milli Takımımız, 5 Eylül'de ise Hırvatistan ile 2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında karşı karşıya gelecek. 

İşte Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Rusya kadrosu:

16-08/26/2016-08-26_191744.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN