MİT tırlarını durduran subayların imamı Mersin'de yakalandı

MİT tırlarını durduran subayların imamı Mersin'de yakalandı

MİT TIR’larını durduran subayların imamı Süleyman Gürbüz'ün, Mersin’de FETÖ’nün gaybubet evinde yakalandığı ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanının Bylock üzerinden bağlantılı olduğu Gürbüz'le birlikte ‘Semih’ kod Mehmet Cevher Koyuncu, ‘Ertuğrul’ kod Ramazan Yasin Buran, ‘Fatih’ kod Hakan Kaplan ve ‘Fatih’ kod isimli S.Ç de yakalandı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) firar edememiş elemanlarını sakladığı “gaybubet evlerine” yönelik Mersin’de yapılan operasyonda çok kritik bir ismin yakalandığı ortaya çıktı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenlenen operasyonda yakalanan isimlerin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan tarafından yürütülen MİT TIR’larının durdurulmasına yönelik soruşturmada şüpheli oldukları belirlendi.

İMAMLAR GAYBUBET EVİNDEN ÇIKTI

Yeni Şafak'ın haberine göre, Gaybubet evinde yakalanan FETÖ imamlar arasında ‘Cemal’ kod isimli Süleyman Gürbüz, ‘Semih’ kod Mehmet Cevher Koyuncu, ‘Ertuğrul’ kod Ramazan Yasin Buran, ‘Fatih’ kod Hakan Kaplan ve ‘Fatih’ kod isimli S.Ç yer alıyor. Şüphelilerden Mehmet Cehver Koyuncu, Adana’daki subaylardan sorumlu imam olarak örgütte görev yaparken, ‘Cemal’ kod isimli Süleyman Gürbüz ise Adana ve Mersin’de bulunan FETÖ üyesi subaylardan sorumlu imam olarak göze çarpıyor. Şüpheliler arasında en dikkat çeken isim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ soruşturmasında tutuklanan danışmanı Fatih Gürsul’un ByLock üzerinden yazıştığı Süleyman Gürbüz'dü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN