MKE Ankaragücü galibiyeti unuttu

MKE Ankaragücü galibiyeti unuttu

Spor Toto Süper Lig'de 6 yıl aradan sonra mücadele eden ve lige iyi bir giriş yapan MKE Ankaragücü, son 5 haftada 3 puanı unuttu.

Başkent ekibi, 11. haftada Osmanlı Stadı'nda Kayserispor'u 3-1 yendikten sonra hanesine 3 puan yazdıramadı.

Ligin 14. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor önünde sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertliler, diğer maçlarını ise kaybetti.

MKE Ankaragücü, Osmanlı Stadı'ndaki bakım çalışmaları nedeniyle 13 ve 15. haftalardaki Beşiktaş ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarını, Kayseri ve Afyonkarahisar'da oynamak zorunda kaldı. Başkent ekibi, siyah-beyazlılara 4-1, lig lideri Medipol Başakşehir'e de 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Atiker Konyaspor ile ligin 12. haftasında deplasmanda karşı karşıya gelen Ankara temsilcisi, rakibine 2-0, 16. haftada da Demir Grup Sivasspor'a da 4-0 yenildi.

MKE Ankaragücü, yenilginin ardından 20 puanda kaldı.

Başkent ekibi son iki maçında da rakip ağları havalandıramadı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN