Müslüm Gürses’in vefatının 3. yıl dönümü

Müslüm Gürses’in vefatının 3. yıl dönümü

2013'te yaşama veda eden usta sanatçı Müslüm Gürses'i saygıyla anıyoruz...

Arabesk müziğin usta isimlerinden biri olan ve kendine has tarzı ile milyonların sevgisinin kazanan Müslüm Gürses, 3 Mart 2013 yılında aramızdan ayrıldı. Vefatı ile sevenlerini yasa boğan sanatçının acısı, yüreklerin en derininde yaşanıyor.

16-03/03/muslum-1.jpg

Zirveye taht kurmuş, milyonlarca kişi tarafından sevilen ve albümleri milyonlar satan bir sanatçı olmasına rağmen mütevazi ve mahcup tavırları olan usta sanatçı, aradan yıllar geçse de unutulmuyor.

Sevenleri Müslüm Gürses'i unutmadı:

Müslüm Gürses, "Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı, bir karıncayı bile incitme sakın evlat” demişti… “Herkesin acısı sevgisi kadar” demişti… “Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi" demişti…

16-03/03/muslum-2.jpg

Usta sanatçının şarkıları, sesi, samimiyeti ve doğallığı sayesinde milyonlarca genç tarafından sıkı bir gönül bağı ile seviliyordu. Hatta bir dönem hayranı olan gençler, konserlerinde vücutlarını jiletler ile kesip kanlarını akıtıyorlardı. Bu olay, Müslüm Gürses'in üniversitelerde tez konusu olmasını sağladı. Bu yüzden, 90'lı yılların sonlarında entelektüel kesimden onu takip etmeye başlayanlar olmuştu.

Vefatının ardından 3 yıl geçmesine rağmen hala ilk günkü üzüntüyü hisseden eşi ve hayat arkadaşı Muhterem Nur, yapımcısı Yusuf Ziya Oran ve sevenleri ile Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan kabrinin başında 12:00'de anılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN