Nagatomo: Galatasaray'da kalmak istiyorum

Nagatomo: Galatasaray'da kalmak istiyorum

İtalyan takımı Inter’den yarım sezonluğuna kiralanan Japon Yuto Nagatomo futbolcu, Fatih Terim ile Galatasaray'ın kendisini bambaşka bir insana dönüştürdüğünü belirterek “Yüzde yüz kalmak istiyorum” dedi.

Galatasaray'ın devre arasında İtalyan devi Inter'den transfer ettiği ve şampiyonlukta büyük katkısı olan Japon futbolcu Yuto Nagatomo Türkiye Gazetesi'ne konuştu. Burhan Can Terzi'ye röportaj veren futbolcu "Yüzde yüz Galatasaray'da kalmak istiyorum" diyerek taraftara müjdeli haberi verdi.

'KALMAK İSTİYORUM'

Sezonun sona ermesiyle herkesin kafasında kiralık olarak oynayan Nagatomo,“Tabii ki bu sadece benim verebileceğim bir karar değil ama burada çok mutluyum. Eğer şu an karar bana kalsa ve kararı ben verecek olsam yüzde yüz kalmak istiyorum. Burada gerçekten çok mutluyum. Inter ve Galatasaray nasıl bir karar verecek göreceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN