Ne varsa ‘Gençler’de var!

Ne varsa ‘Gençler’de var!

Fenerbahçe ve Trabzonspor sınavlarında 5 puan yitiren lider Galatasaray, Gençlerbirliği’ni farklı yenerek yara sardı. Tribünleri dolduran taraftarının desteğini arkasına alan Sarı-Kırmızılılar; Mariano, Maicon, Gomis (2) ve Tolga ile coştu, 2 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Skecic’in sayısı Gençler’i teselli etmedi.

HAKAN AKAR / SPOR SERVİSİ

Süper Lig’e fırtına gibi başlayıp, ilk 8 maçında sadece 2 puan yitirmesine rağmen Fenerbahçe ve Trabzonspor ile kozlarını paylaştığı son 2 haftada 1 puanla yetinen Galatasaray, Gençlerbirliği’ni farklı yendi, taraftarının gönlünü aldı: 5-0. Bu sezonki iki galibiyetini zirve mücadelesi veren Başakşehir ve Beşiktaş’tan alan Gençlerbirliği önüne ‘pansuman’ hedefi ile çıkan ‘yaralı’ Aslan, daha maçın başında farkın sinyallerini vermeye başladı.

Dakikalar 7’yi gösterdiğinde ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Gomis, sağ çaprazdan içeri giren Mariano’yu gördü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Brezilyalı yıldız sert vurdu, Cimbom öne geçti: 1-0. 9’da Tolga uzak mesafeden sert vurdu, kaleci Hopf parmaklarının ucuyla kornere çeldi. 16’de Khalili’nin soldan ortaladı, Scekic kafayı vurdu, top Muslera’da kaldı. 21’de Palitsevich’in soldan ortasında kale önünde topu kontrol eden Muric dönerek vurdu, Muslera kornere çeldi. 30’de Rodrigues’in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta  altıpas önünde Maicon’un kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta gitti. 42’dea sol kanatta kazanılan serbest vuruşu Belhanda kullandı. Ceza alanında kafayı vuran Maicon, ilk yarının skorunu belirledi: 2-0.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Aslan, ikinci 45 dakikaya da golle başladı. 46’da sağ kanattan topla ilerleyen Belhanda, Gomis’i gördü. Fransız yıldız bekletmeden vurdu, topu ağlara gönderdi: 3-0. 4 dakika sonra Eren’in çizgiden çevirdiği topa tolga vurdu, fark 4’e çıktı. Luccas’ın ceza sahasında topa elle müdahalesi üzerine Serkan çınar beyaz noktayı gösterdi. Atışı kullanan Gomis, 81’de ‘fark 5’ dedi: 5-0. 84’te sağdan Milinkovic’in kullandığı kornerde arka direkte Skecic kafayla topu ağlara gönderdi: 5-1. Kalan dakikalarda iki takımın çabaları da gol getirmedi ve maç 5-1 sona erdi.  Bu sonuçla Gençlerbirliği üst üste 2’nci yenilgisini alırken, Galatasaray 2 maç sonra 3 puana ulaştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN