Nebahat Çehre kimdir? | Nebahat Çehre sağlık durumu nasıl? Yılmaz Güney'in eşi

Nebahat Çehre kimdir? | Nebahat Çehre sağlık durumu nasıl? Yılmaz Güney'in eşi

Nebahat Çehre'den sevenlerine kötü haber. ünlü oyuncu Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı. Yılmaz Güney'le yaşadığı aş ile anılan Çehre Aşk-ı Memnu dizisi ile yeniden zirveye çıkmıştı. Nebahat Çehren sağlık durumunu merak edenlere hastane yetkilileri açıklama yaptı. Soğuk algınlığı teşhisi konulan sanatının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Nebahat Çehre kimdir? Ve Nebahat Çehre ile ilgili merak edilen her şey haber detayda...

Nebahat Çehre'nin hastaneye kaldırılması ile sosyal medyada sanatcının sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Hayranları Yılmaz Güney'le olan evliliği ile tanıdıkları Nebahat Çehre kimdir sorusunun yanıtını merak ediyor.  Nebahat Çehre  Yılaz Güney ile evli kaldığı süre boyunca kameralardan uzak kalmıştı. Nebahat Çehre Aşk-ı Memnu dizisi ile yeniden zirveye çıkmıştı. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Nebahat Çehre bu sabah hastaneye kaldırıldı. Hemen yapılan müdahalenin ardından Çehre'nin soğuk havalardan etkilendiği anlaşıldı. Soğuk algınlığı teşhisi konulan Nebahat Çehre'nin vücut direncinin düştüğü öğrenildi. Usta oyuncunun tedavisi bir süre daha devam edecek.

Yılaz Güney'in eski eşi ünlü oyuncu Nebahat Çehre bu gün hastaneye kaldırıldı. Sıosyal medyada Nebahat Çehre kimdir sorusunun yanıtı aranıyor. İşte Aşk-ı Memnu dizisinin Firdevs Hanımı Nebahat Çehre hakkında merak edilen her şey haber detayda...

18-01/31/nebahat-cehre-1517393368.jpg

NEBAHAT ÇEHRE KİMDİR?

15 Mart 1944 Samsun doğumludur. 4 çocuklu bir ailenin tek kızı olarak büyümüştür. Annesi laz babası ise Gürcü asıllıdır. 5 yaşında ailesi İstanbul’a taşınmıştır. 15 yaşında ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Çehre, fotomodellik ve mankenlik yaptığı sıralar kendisine gelen bir teklif üzerine 1961 yılında ‘Yaban Gülüm’ adlı film ile sinemaya ilk adımı atmıştır.

NEBAHAT ÇEHRE'NİN KARİYERİ

1964’te Yılmaz Güney ile tanışmış, 'Kemalı Zeybek' filminde filminde rol aldı. 30 Ocak 1967 yılında Yılmaz Güney ile evlilik yapmış, bu evlilik süresince kameralardan uzak kalmıştır. Fakat boşanma kararı aldıktan sonra ekran karşısına geri dönmüştür. Çehre, ikinci evliliği sırasında yine sahnelerden uzak kalmıştır.

Bu evliliğini de bitirdikten sonra televizyon karşısına yeniden geçmiş, dizilerde rol almaya başlamıştır. Çehre’nin ‘Büklüm Büklüm’ adlı şarkısının bestesi Sezen Aksu’ya aittir. Çehre Sezen Aksu’ya ait bir şarkıyı seslendirsiği için gurur duyduğunu belirtmiştir. Kendisi yeni nesille ‘Aşk-ı Memnu’ dizisiyle tanıtmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN