Netflix'in en çok izlenen filmleri

Netflix'in en çok izlenen filmleri

Online dizi-film platformu Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu. Platforma özel çekilen filmler içerisinde Chris Hemsworth'un başrolünde yer aldığı Extraction filmi, sinemaseverlerin en çok izlediği film oldu. İşte detaylar...

Netflix'te en iyi, en kaliteli film önerileri, sinemaseverler tarafından sosyal ortamlarda sohbet konusu oluyor. Hem ülkemizde, hem de dünyada sinema filmi yapımcılarının gişe kaygısı nedeniyle klişe hikayeleri tekrar etmeleri nedeniyle, alternatif film çeşitliliği sunan online dizi-film platformlarına olan ilgi yükseliyor. Özellikle 2020 yılında küresel çapta yaşanan koronavirüs (covid-19) salgın hastalığı nedeniyle sinema salonlarının aylarca kapalı kalması, dijital platformlara rağbeti artırdı. ABD merkezli Netflix'in kütüphanesinde en çok izlenen 10 film belli oldu.

NETFLIX EN ÇOK İZLENEN FİLMLER LİSTESİ

1) Extraction (2020) / 99 milyon izlenme

2) Bird Box (2018) / 89 milyon izlenme

3) Spenser Confidental (2020) / 85 milyon izlenme

4) 6 Underground (2019) / 83 milyon izlenme

5) Murder Mystery (2019) / 73 milyon izlenme

6) The Irishman (2019) / 64 milyon izlenme

7) Triple Frontier (2019) / 63 milyon izlenme

8) The Wrong Missy (2020) / 59 milyon izlenme

9) The Platform (2020) / 56 milyon izlenme

10) The Perfect Date (2019) / 48 milyon izlenme

NETFLIX ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

İnternet bağlantısı aracılığıyla erişilebilen dijital dizi-film platformu Netflix'in en düşük üyelik ücreti 17,99 TL, en yüksek üyelik ücreti 41.99 TL olarak belirlendi.

Ücret, aylık olarak kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla ödeniyor. Üyelik için herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, akıllı televizyonunuz ve bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak izleyebilirsiniz.

ÜYELİK SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN