Sadakatsiz'de Asya ile Volkan arasında neler oluyor?

Sadakatsiz'de Asya ile Volkan arasında neler oluyor?

Sadakatsiz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı, merak konusu oldu. Sadakatsiz 13. son bölüm özetine göre, Volkan ve Asya arasında sular durulmadı! Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır. İşte, yeni bölüm son fragman...

Sadakatsiz 14. yeni bölüm, 20 Ocak 2021 Salı günü saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Burak Sergen, Melis Sezen, Özge Özder ve Yeliz Kuvancı'nın başrollerinde yer aldığı dizi, yayınlandığı günlerde reyting listesinde ilk sırada yer alıyor. Sadakatsiz uyarlama mı, hangi diziden uyarlama, izleyenler tarafından merak ediliyor. Senaryosuyla ilgiyle takip edilen Sadakatsiz, BBC Studios'un yapımcılığını üstlendiği 'Doctor Foster' isimli İngiltere dizisinden ülkemiz televizyonlarına uyarlandı.

SADAKATSİZ 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D'nin sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinin tüm bölümlerini Youtube'dan ücretsiz ve şifresiz olarak izlemek mümkün.

Sadakatsiz nerede çekiliyor, merak konusu oldu. Dizinin çekimlerinin Tekirdağ'da gerçekleştirildiğini belirtelim. İlk bölüm çekimleri Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda yapıldı. İlerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimler gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

5ffd54c93ab166176c7debc8.jpg

SON BÖLÜM NELER OLDU?

Sadakatsiz 13. bölüm özeti: Asya ve Turgay'ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya'nın kapısına dayanıyor. Asya'yı gördükçe mutsuz olduğunu söyleyen Volkan, bir anda ağlamaya başlıyor. Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya, Volkan'ın amacını anlayamıyor.

Peki Volkan hala Asya'ya karşı bir şeyler mi hissediyor? Asya, Turgay'la evlenmeyi düşünüyor mu?

Volkan ve Asya arasında sular durulmuyor! Turgay, Asya'ya ona olan hislerini açıklar. Ancak Asya ve Turgay Volkan'ın markajı altındadır. Asya'yı arayan Volkan ona ateş püskürür. Ancak Volkan nefret duyduğunu söylese de etrafındakilerin yorumu farklıdır.

Asya ve Volkan arasında neler oluyor? Birbirlerine karşı ne hissediyorlar?

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Sadakatsiz 14. bölüm özeti henüz belli olmadı. Dizinin genel konusu ise şöyle: Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

5ffd54c93ab166176c7debc0.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN