New York'un eski belediye başkanı Rudy Giuliani 11 Eylül saldırılarını unuttu

New York'un eski belediye başkanı Rudy Giuliani 11 Eylül saldırılarını unuttu

New York eski belediye başkanı Rudy Giuliani Cumhuriyetçi Parti'nin Ohia'daki parti toplantısında kısa bir konuşma yaptı. 11 Eylül saldırılarını unutan Giuliani "Bush yönetimindeki sekiz senede hiçbir başarılı terör saldırısı gerçekleştirilmedi" diyen eski başkan sert eleştirilere maruz kaldı.

[Karar]

11 Eylül saldırıları ABD'nin kanayan yarası olarak tarihe geçti. Üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen saldırı görüntüleri hala herkesin aklında. New Yrok'un eski belediye başkanı Rudy Giuliani, Cumhuriyetçi Parti'nin Ohio'daki grup toplantısında kısa bir konuşma yaparken 2001 yılında gerçekleşen ve ABD tarihine giren 11 Eylül saldırılarını unuttu.

Clinton ve Obama'nın politika anlayışlarını eleştiren Guiliani son dönemlerde artan terör saldırılarını mevcut hükumete yıkarak "George Bush'un yönetimindeki sekiz yılda ABD'de başarılı hiçbir terör saldırısı meydana gelmemiştir" dedi. 

Konuşmasını dinleyen izleyiciler bir anda şaşkınlığa uğradı. Akıllara 11 Eylül saldırıları gelince, Giuliani sert bir şekilde eleştirildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN