Niğde Milletvekili GİK başkanı oldu

Niğde Milletvekili GİK başkanı oldu

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı oldu

Kavaklıoğlu TBMM Genel Kurulunda bugün yapılan İhtisas Komisyonlarına üye belirleme seçiminde AK Parti’den Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi olarak seçildi. Güvenlik İstihbarat Komisyon Başkanı seçilen Milletvekili Kavaklıoğlu yaptığı açıklamada; “Komisyon Kuruluş Kanunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü uyarınca faaliyet gösteren ve denetim görevini haiz bir ihtisas komisyonudur. Komisyon, 17 üyeden müteşekkil olup, üyelerin 10’u AK Parti Grubuna, 4’ü CHP Grubuna, 2’si HDP Grubuna, 1’i de MHP Grubuna mensuptur. Komisyon, İçtüzük hükümleri uyarınca bugün toplanarak kendi üyeleri arasından başkan, başkanvekili, bir sözcü ve bir katip seçmiştir” dedi.

NİĞDE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN