Nusret'in Narcos'lu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu

Nusret'in Narcos'lu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı buldu

Ünlü et restonran zincirinin sahibi Nusret Gökçe, oyuncu Pedro Pascal ile fotoğraf çekildi.

Nusret'in bu paylaşımının ardından birçok takipçisi 'Acaba Nusret, Narcos dizisinde mi oynayacak?' sorusunu sormaya başladı. 

17-03/29/nusret.jpg

Nusret, 'Narcos' mesajıyla bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 41 yaşındaki aktör Pedro Pascal, Narcos'un yanı sıra Game of Thrones, Homeland, Red Widow gibi yapımlarda da rol almıştı.

Konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

NARCOS DİZİSİ

Narcos, Amerikan Suç Draması ve aksiyon dizisi. 28 Ağustos 2015 tarihinde Netflix'de yayına başladı. İlk 2 sezonu Güney Amerika’daki suç dünyasının en büyük uyuşturucu baronu olan Pablo Escobar'ın hayatını (Tam adı Pablo Emilio Escobar Gaviria) ve diğer sezonlar Medellín Karteli'nin olaylarını anlatır. İlk sezonunun tüm bölümleri 28 Ağustos 2015'de yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır. İkinci sezon ise 10 bölüm olarak 2 Eylül 2016 tarihinde yayınlanmış olup, 10 bölümden oluşmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN